momentum logo signage

Momentum

Stijlvol logo in warm goud en zwart voor Momentum Vastgoed

• Studio Andrea Paolini ontwierp een stijlvol logo in zwart en goud.
• Met de driehoek uit de eerste letter bouwde ik de huisstijl verder uit.
• Momentum Vastgoed kreeg een dynamisch logo, in verschillende variaties.

Het juiste pand op de juiste plaats en het juiste moment

Vincent Van Assche en Kirsten Simonaitis van Momentum Vastgoed uit Hasselt zijn gebeten door het makelaarsvak. Ze hebben oog voor vastgoed, hebben een ijzersterke juridische achtergrond en zijn geboren verkopers. Zo grijpen ze voor hun klanten keer op keer het momentum om te kopen en te verkopen: het perfecte pand op het juiste moment voor een nieuwe toekomst. Voor hun logo riepen ze de hulp in van Studio Andrea Paolini.

pen design logo

Huiselijkheid en expertise in een logo

Ik maakte voor de Limburgse vastgoedmakelaars een aantal moodboards om te ontdekken hoe ze hun vastgoedkantoor in de markt wilden zetten. Twee zaken kwamen keer op keer terug. Ten eerste waren dat de expertise en precisie waarmee ze werken – als een Zwitsers uurwerk. Ten tweede was dat de huiselijkheid als verwijzing naar hun vak en de manier waarop ze hun klanten begeleiden. Zo ontstond een tijdloos en klassevol logo in warm goud en zwart.

Driehoek als bouwsteen voor de branding

Het logo bestaat in verschillende formaten, van de gouden letter M voor op gadgets tot een groot logo met slogan voor brochures en banners. In de M zit een subtiel driehoekje dat Vincent en Kirsten kunnen gebruiken in andere communicatiematerialen. Bijvoorbeeld als watermerk op notitieblokken. Zo ontstaat een huisstijl met typische kleuren, logo en driehoek die stijlvol, herkenbaar en relevant is.

De kleuren, vormen en beelden in je huisstijl zorgen ervoor dat mensen je herkennen en onthouden. Is je huisstijl aan vernieuwing toe?

Bel of mail mij voor een gesprek.