Capital A

Huisstijl in modern blauw voor investeringsbedrijf Capital A

• Studio Andrea Paolini ontwierp de volledige huisstijl en website.
• Het moderne blauw trekt de aandacht en wekt vertrouwen.
• Dankzij verschillende grafische elementen bouwt Capital A zijn huisstijl makkelijk verder uit.

De uitdaging

Capital A is een investeringsbedrijf dat buitenlandse investeerders aantrekt voor vastgoedprojecten – woningen en bedrijfspanden – in Groot-Antwerpen. Ik ontwierp voor hen de volledige huisstijl en maakte de website. De ontwerpen stralen helderheid, vertrouwen en degelijkheid uit.

Eigen kleur: Capital Blue

Kleuren zijn doorslaggevend in je branding. Ze roepen associaties op bij je klanten. Daarom koos ik bij Capital A voor modern blauw, de kleur van het vertrouwen en de wijsheid. Ik laat de kleur extra opvallen met grote kleurblokken. Zo wordt het blauw een statement.

Visitekaartjes met het Antwerpse stratenplan

Het grafisch achtergrondpatroon is geïnspireerd door de stad. Ik gebruikte dit patroon op de visitekaartjes, met als resultaat dat geen twee kaartjes hetzelfde zijn. Als je de visitekaartjes van het team bij elkaar legt, breidt het patroon zich eindeloos uit.

Geen trends, wel tijdloze ontwerpen

Ik maakte voor Capital A een eenvoudig, strak en modern naamlogo. Makkelijk leesbaar. Zo ontwierp ik ook hun website: met grote kleurvlakken, foto’s en getallen. Zodat je in één oogopslag ziet wat je mag verwachten. No-nonsense, precies zoals het bedrijf zakendoet. De iconische kleur, stoere typografie en grafische lijnen vormen een herkenbare huisstijl die je nog veel verder kunt toepassen. Denk aan klantgeschenken, briefpapier of aan de inrichting van hun kantoor. De conformiteit in de huisstijl wekt tegelijkertijd vertrouwen bij klanten. 

Benieuwd hoe jij je huisstijl verder kunt uitbouwen?

Vraag een gesprek en offerte aan.